* In combinatie met andere opleidingen en/of trainingen, tot 50% korting! Prijzen p.p. en excl. BTW en reisvergoeding, incl. lunch en eventueel herexamen

Vaak niet geheel onterecht

zien mensen als een blok op tegen een cursus VCA. Bij het idee alleen al van een hele dag uitsluitend theorie en veel taaie stof, zakt bij veel mensen de moed in de schoenen. Zeker wanneer je geen 20-er of 30-er meer bent!

Omdat wij een slagingspercentage van meer dan 98% mogen claimen, kunnen we met vrijmoedigheid een gratis herexamen aanbieden, als men de eerste keer niet slaagt.

De VCA cursus begint om

07.30 uur en eindigt om 15.00 uur, waarbij het examen om 15.30 uur wordt afgenomen door een extern examenbureau. Meteen na afloop, hoort u of u bent geslaagd voor het examen. Het diploma wordt uitgereikt door het examenbureau, VILogistiek verzorgt het ARBOCERTIFICAAT op bankpasformaat, zodat deze altijd makkelijk is mee te nemen.

Voor ervaren hef- en/of

reachtruckchauffeurs en hoogwerkerbestuurders wiens certificaat binnenkort verloopt, is onze VCA-cursus is bij uitstek geschikt om te combineren met het “Trainessment“, onze “1-uurs-certificering”, waarbij het certificaat altijd wordt gegarandeerd en de combitraining mogelijk is in slechts één dag.

Boek meteen: alleen VCA

of i.c.m. een andere training. Afhankelijk van opleiding en ervaring, kan dat al in slechts één dag!